Thursday, December 15, 2011

Soojad tuunikalasaiad

See retsept on küll nii lihtne, et polegi õieti nagu retsept :) Aga need saiad on lihtsalt nii maitsvad, et panen selle siia ikkagi kirja kui kellelgi ideedest peaks puudus olema, mida näiteks hommikusöögiks kiirelt valmistada.


Soojad saiad kahele:
1 väike baguette'i sai
2 80 grammist tuunikala õlis konservi
riivjuustu
maitse järgi soola ja pipart

Keerasin ahju 200C kraadile soojenema. Lõikasin väikese baguette'i saia pikkupidi pooleks, mõlemale poolele panin ühe väikse tuunikala konservi jagu kala (õli nõrutasin enne välja, see maitseb meie koerale krõbinate peal hullupööra :)). Riputasin riivjuustu peale ja niimoodi nad ahju läksidki. Umbes 10 minutist peaks piisama, et juust peal sulaks ja saiad soojaks saaksid. Enne serveerimist jahvatasin veel veskist veidi musta pipart peale. Ütlemata maitsev!




Warm Tuna Baguttes


They are so easy to make yet so delicious! 




For two servings:
1 small baguette bread (~25 cm)
2 cans tuna fish in the oil (80g each)
grated cheese
salt and pepper to taste


Preheat oven to 200 C degrees.
Slice baguette lengthwise. Pour away oil from canned tuna fish, spreat it over the baguettes. Sprinkle some grated chesse on top and bake about 10 minutes. 
Before serving season with freshly ground pepper and salt if you like. 


Isn't that quick and easy? :)

1 comment:

  1. AnonymousMay 09, 2017

    10 minutit? Minu arvates piisab kahest.

    ReplyDelete