See retsept on küll nii lihtne, et polegi õieti nagu retsept :) Aga need saiad on lihtsalt nii maitsvad, et panen selle siia ikkagi kirja kui kellelgi ideedest peaks puudus olema, mida näiteks hommikusöögiks kiirelt valmistada.
Soojad saiad kahele:
1 väike baguette'i sai
2 80 grammist tuunikala õlis konservi
riivjuustu
maitse järgi soola ja pipart
Keerasin ahju 200C kraadile soojenema. Lõikasin väikese baguette'i saia pikkupidi pooleks, mõlemale poolele panin ühe väikse tuunikala konservi jagu kala (õli nõrutasin enne välja, see maitseb meie koerale krõbinate peal hullupööra :)). Riputasin riivjuustu peale ja niimoodi nad ahju läksidki. Umbes 10 minutist peaks piisama, et juust peal sulaks ja saiad soojaks saaksid. Enne serveerimist jahvatasin veel veskist veidi musta pipart peale. Ütlemata maitsev!
Warm Tuna Baguttes
They are so easy to make yet so delicious!
For two servings:
1 small baguette bread (~25 cm)
2 cans tuna fish in the oil (80g each)
grated cheese
salt and pepper to taste
Preheat oven to 200 C degrees.
Slice baguette lengthwise. Pour away oil from canned tuna fish, spreat it over the baguettes. Sprinkle some grated chesse on top and bake about 10 minutes.
Before serving season with freshly ground pepper and salt if you like.
Isn't that quick and easy? :)
10 minutit? Minu arvates piisab kahest.
ReplyDelete