Tegelikult on see banaanijäätis ka trummipõrinat väärt! Endal pole retsepti ollagi ja lõpptulemus on nii maitsev ja suviselt kerge!
Banaanijäätis neljale:
3 banaani
u 1 dl vahukoort
1 sl pruuni suhkrut
Koorisin ja viilutasin banaani ning tõstsin karbiga sügavkülma, et banaaniviilud ära külmaks (u 2 tundi).
Vahustasin vahukoore suhkruga. Püreestasin külmunud banaaniviilud blenderkannus. Segasin püree ja vahukoore ettevaatlikult aga kiirelt tegutsedes kokku ning tõstsin suletava karbiga uuesti sügavkülma. Nüüd võiks jäätis külmikus enne serveerimist vähemalt 3 tundi olla, et ta jõuaks korralikult läbi külmuda.
3 banaani
u 1 dl vahukoort
1 sl pruuni suhkrut
Koorisin ja viilutasin banaani ning tõstsin karbiga sügavkülma, et banaaniviilud ära külmaks (u 2 tundi).
Vahustasin vahukoore suhkruga. Püreestasin külmunud banaaniviilud blenderkannus. Segasin püree ja vahukoore ettevaatlikult aga kiirelt tegutsedes kokku ning tõstsin suletava karbiga uuesti sügavkülma. Nüüd võiks jäätis külmikus enne serveerimist vähemalt 3 tundi olla, et ta jõuaks korralikult läbi külmuda.
For 4 servings:
3 bananas, peeled, sliced
3 bananas, peeled, sliced
~1 dl heavy cream (35%)
1 tablespoon brown sugar
Place sliced bananas into freeze proof container or bag and freeze until firm (~2 hours).
Whisk cream with sugar. Puree frozen bananas in blender, mix gently with whipped cream. You have to act quickly not letting bananas to melt. Pour into freezer container and freeze until hard (~3 hours).
No comments:
Post a Comment