Jäätise valmistamisest jäi järgi poolik purk kondenspiima ja kuna kapis oli küpsiseid kaa siis nii see koogiidee sündiski...
0,5 purki kondenspiima kakaoga
100 g hapukoort
peotäis kookoshelbeid
apelsini moosi
õuna mahla küpsiste pehmendamiseks
kuumutasin tassis õunamahla, et see küpsistesse paremini sisse imbuks ning tort saaks mahlasem.
Segasin kokku kondentspiima, hapukoore, kookoshelbed ja 4 küpsise puru (et segu väga vedel ei jääks ja koogi vahelt välja ei jookseks ja need 4 jäävad üle, kui teha 6 küpsisega kihid).
Ladusin koogi põhjaks 6 mahlaga immutatud küpsist, katsin valmissegatud kreemiga, ladusin uue kihi küpsiseid, mille peale määrisin paksu kihi apelsini moosi, kiht küpsist, kiht kreemi, kiht küpsist, valasin kogu kreemi küpsisetordile, määrisin kokku ka tordi küljed.
Tõstsin külmkappi, et hommikusöögiks oleks maitsev tort lauale tõsta.
No comments:
Post a Comment