Friday, April 9, 2010

Tuline penne

Käisin täna poodlemas, ostsin uue vormi leiva küpsetamiseks ja veel nipet-näpet kokkamise staffi. Käisin isegi kahes toidupoes aga koju jõudes avastasin, et süüa nagu ikka midagi tarka ei ostnud. Et siis pasta, hea variant peaaegu ei millestki suurepärane õhtusöök vormida. Väga lihtne, võtab aega ainult 15 minutit.


Kahele:
4-5 peotäit pennesid
soola ja oliivõli keetmisveele
6 päiksekuivatatud tomatit
2 tšillipipra kauna
2 spl pestot
2 spl vahukoort
3 spl piima
maitseks veel soola kui on tarvis
soovi korral riivitud parmesani juustu peale

Keetsin pasta vastavalt juhistele, keeduveele panin maitseks pisut soola ja oliivõli. Hakkisin seni päiksekuivatatud tomatid ja tšilli ning ootasin kuna pasta pehmeks keeks, et saaks ära kurnata, kõik ülejäänud koostisosad potti pastale hulka panna, pisut kuumutada ja taldrikusse tõsta. Kõht oli juba tõesti tühi. :)


No comments:

Post a Comment