4 mitmevilja saiaviilu
1 küüslauk
tavalist võileiva juustu
pikantsemat Gouda juustu
spinatilehed
1 tomat
soola, pipart, basiilikut
Keerasin ahju kõigepealt 250 kraadile soojenema.
Asetasin küpsetusplaadile hiigelsuured kohalikust pagariärist pärit mitmevilja-saiaviilud. Puhastasin ja hakkisin ühe terve küüslaugu ning jaotasin saiaviiludele, selle peale läksid vaheldumisi mõlema juustu ribad. Pesin paraja kuhja spinatilehti, eemaldasin neilt varred ning peitsin saiaviilud spinatilehtede alla. Edasi rändasid saiad küpsetusplaadil ahju 5 minutiks, seni hakkisin tomati kuubikuteks, maitsestasin soola, pipra ja kuivatatud basiilikuga (oleksin eelistanud värsket kuid mu kevadel külvatud basiilik on veel väga beebi rõdukastis, annan talle veel aega) ning jagasin ka tomati soojadele saiaviiludele ning panin plaadi tagasi ahju 10 minutiks. Kuumadele ahjusaiadele tilgutasin veidi kvaliteetset oliivõli peale ning valmis söömiseks nad olidki.
No comments:
Post a Comment