4 maisitõlvikut
1 tl soola keeduveele
1 spl toasooja võid
u 5 suuremat basiiliku lehte, peeneks hakitult
1 küüslaugu küüs, peeneks hakitult
u 1 dl jagu värskelt peeneks riivitud parmesani juustu
soola, pipart
Eemaldasin maisitõlvikuid katvad lehed, pesin voolava vee all ja keetsin soolaga maitsestatud vees pehmeks (~30 min). Segasin kausis kokku või, hakitud basiilikulehed, küüslaugu ja parmesani ühtlaseks pastaks. Ajasin grilli kuumaks ning grillisin maisile pisut pruunima jume, pintseldasin pasta ühtlaselt maisidele ning keerutasin tõlvikuid veel veidi grillil, et juust ja või sulas ja rõdule levisid imehead söögilõhnad. Serveerides võib soovi korral tõlvikutele veel pisut soola peale raputada.
Tõlvikud lõhnavad maru hästi ja maitsevad kaa samamoodi! Neid võib serveerida liharoogade kõrvale või ka täitsa iseseisvalt. Head isu!
Grilled Corn with Basil-Parmesan Butter
4 ears of boiled corn
1 tablespoon butter, at room temp
~5 basil leaves, finely chopped
1 garlic clove, minced
1 dl freshly grated Parmesan cheese
salt and pepper to taste
Combine butter, basil, garlic and Parmesan in a small bowl, mixing thoroughly, season with salt and pepper.
Grill corn, rotating occasionally for even cooking. Brush basil-Parmesan butter over the corn and grill a bit more. Serve warm!
1 garlic clove, minced
1 dl freshly grated Parmesan cheese
salt and pepper to taste
Combine butter, basil, garlic and Parmesan in a small bowl, mixing thoroughly, season with salt and pepper.
Grill corn, rotating occasionally for even cooking. Brush basil-Parmesan butter over the corn and grill a bit more. Serve warm!
No comments:
Post a Comment