Friday, April 1, 2011

Reedene meeleolukas pitsa- ja filmiõhtu

... See oli üks teine reede, nüüd juba võibolla isegi rohkem kui kuu aega tagasi kui meil oli kodus tore ühisküpsetamise- ja filmiõhtu, kus mina tegin endale troopilise pitsa ja härra endale meelepärase lihapitsa, mõlemad väga maitsvate ja vähem või rohkem eriliste katetetega... Kui sul on rohkem aega, tee korralik pärmipitsa tainas, kui aga küpsetamine jääb õhtul juba pisut hilja peale, haara poest kaasa valmis pitsapõhi või -pulber nagu meie tegime ning katte osas lase fantiaasial lennata!


Troopilise pitsa kate:
kiivi lõigud
ananassi tükid
oliivid
kirsstomatid
sibularattad
värsked basiilikulehed
tavaline kollane riivjuust
mozarella juust
sinihallitusjuust
maitseks soola ja pipart


Kahe liha pitsakate:
tomatikaste (näiteks Knorr Bolognese kaste)
praetud hakkliha (soola, pipraga maitsestatud)
praetud kanalihatükid (soola, pipraga maitsestatud)
ananassi tükid
oliivid
kirsstomatid
sibularattad
tavaline kollane riivjuust
mozarella juust
sinihallitusjuust
maitseks soola ja pipart tomatitele ja mozarellale

Laota kõik soovitud pitsakatte komponendid loominguliselt pitsapõhjale ning küpseta 200 kraadises ahjus kuni pitsapõhi on valmis küpsend ning juust sulanud.


Two Pizzas for Friday's Pizza and Movie Night

.. It was another Friday maybe even more than a month ago when we had a nice movie night with tropical and meat pizzas, both very tasty ... If you have more time, make a decent pizza dough, if not grab the ready pizza base or pizza powder from the shop. 



..and let the fantasy to fly and feel free about topping!

Tropical pizza topping:
Kiwi slices
pineapple pieces
olives
cherry tomatoes
onion rings
fresh basil leaves
grated regular yellow cheese
mozarella cheese
blue cheese
salt and pepper to taste


Two meat pizza topping:

tomato sauce (such as Knorr Bolognese Sauce)
fried minced meat (spiced)
Fried chicken pieces (spiced)
pineapple pieces
olives
cherry tomatoes
onion rings
grated regular yellow cheese
mozarella cheese
blue cheese
salt and pepper to taste tomato and mozarella

Spread the pizza toppings creatively to cover all the pizza dough and bake at 200 C degrees until cheese is melted and pizza dough is ready and crusty on the edges about 20 minutes.

No comments:

Post a Comment