Thursday, March 18, 2010

Loomaliha-seene hautis

Valmistasin kiirelt enne lennujaama minekut ette kallitele külalistele lõunasöögi, et pärast ei peaks kannatamatult tühjade kõhtudega ootama. Kuna väikese õetütre esimene lend ei läinud just kõige libedamalt, oli kosutav soe söök väga hea lohutus kurvale tujule ning nututuju lukkus kõrvadest oligi juba minevik.


4 portsjonit:
500 g loomaliha
400 g šampinjone
1 dl granaatõuna mahla
Worcestershire kastet
soola, pipart, Santa Maria Forest Blend maitseainesegu

Tükeldasin loomaliha parajateks kuubikuteks (võib osta juba ka tükeldatud liha), praadisin kuumal pannil vähese oliivõliga igast küljest pruuniks, lisasin lihale kõik muud komponendid, maitsestasin ning kuumutasin seni, kui mahlavedelik oli auranud ja tekkinud karamelline kaste. Serveerisin koos värske salatiga.

1 comment: